?

Log in

No account? Create an account

Журавлиновий соус

 З настанням зимових холодних вечорів і очікування  Різдва  я готую "Журавлиновий соус". От і сьогодні приготувала "впрок", шкода, що не можу Вам передати який аромат зараз в квартирі d9


Це дуже смачний, цікавий, корисний і ефектний соус, я використовую до м"яса, в основному, а як багато, то, взагалі, просто кладу ложечку вже на тарілку майже до всіх страв, навіть на хліб любимо інколи намазувати, "наминає" і старший син, але він журавлину обожнює в будь-якому вигляді d30

   Інгредієнти:
250 г журавлини (можна і заморожену);
2 ст. л. меду;
сік і цедра 1/2 апельсина;
2 ст л олії (я беру як коли або оливкову або соняшникову.


Трошечки  піджарити на олії цибулю дрібно порізану. (Включаю режим "Випічка", але з відкритою кришкою роблю), потім добавити сік, цедру, мед, журавлину і ще 20 хвилин тушкувати (тут можна перейти в режим "Тушіння" і закрити кришку).
DSC00004
DSC00006
DSC00007

Comments